Aangeboden door Visa

Branded Content Actueel

Ben jij geniaal, lokale ondernemer? Win een online marketing campagne!

Heb jij je bedrijf met een slimme zet in full swing gehouden? Of heb je een nieuwe markt aangeboord met een briljant idee? Stuur je project in en win een online marketingcampagne t.w.v. € 2.000 van Visa in samenwerking met De Ondernemer!

Van onze redactie 3 augustus 2020

Visa header

Visa ondersteunt lokale ondernemers die geweldige ideeën hebben. Met slimme betaaloplossingen die transacties eenvoudiger en soepeler maken. Maar ook door je te inspireren en ondersteunen, vooral in deze lastige tijd. Daarom gaat Visa in samenwerking met De Ondernemer op zoek naar geniaal lokale ondernemers.

Van de kledingwinkel-eigenaar die aan privé-shopping sessies doet per videochat tot de sportschoolhouder die digitaal les geeft aan deelnemers van New York tot Hong Kong. Met slimme ideeën en projecten, bewijzen lokale ondernemers in Nederland dat ze hun voordeel doen met de mogelijkheden die de digitale wereld biedt voor hun businessmodel, zeker in deze tijd.

Als retail-partner wil Visa kennismaken met de innovaties van ondernemers en hun inzet belonen. Daarom worden de slimste projecten en ideeën uitgekozen en geselecteerd door een jury en gepresenteerd aan een groot publiek als onderdeel van een marketingactie voor je eigen bedrijf.

Door mee te doen maak je kans op mooie prijzen, waaronder 15 keer een online campagne ter waarde van € 2.000 en 15 keer een pakket van 3 online retail events ter waarde van € 250. We zijn benieuwd naar je plan. Schrijf je eenvoudig in via deze pagina!