Nieuws Actueel

Blogtop 4: Scoren met een goede homepage

Voor veel website-bezoekers vormt de homepage de eerste kennismaking met je bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat die eerste indruk optimaal is, zodat iemand vindt wat hij zoekt én een positieve indruk krijgt? Linda Krijns scoorde het best gelezen blog van de voorbije week met haar blog over de ingrediënten van een goede homepage.

De Ondernemer 13 januari 2017

Typen 1065 1

1. Linda Krijns: 13 ingrediënten voor een goede homepage

Voor belangrijk deel van je bezoekers vormt de homepage het startpunt van hun bezoek aan je site en de eerste kennismaking met je bedrijf. Hoe zorg je er dan voor dat die eerste indruk optimaal is, zodat iemand vindt wat hij zoekt én een positieve indruk krijgt? De oplossingen verschillen per bedrijf en met het doel van je site. Maar met onderstaande checklist haal je het maximale uit je homepage.

2. Richard S.T. de Vries: 5 tips om potentiële klanten te werven

In de huidige tijd is het belangrijk dat je zowel online als offline zichtbaar bent. Ondernemers vinden het vaak lastig om in contact te komen met potentiële klanten. Daarom heb ik vijf tips om over je schaduw heen te stappen.

3. Fred Rutgers: Laat de 20/80 regel in jouw voordeel werken

Iedereen heeft er volgens mij wel eens van gehoord, de '20– 80 regel' . Er zijn diverse varianten van. Maar de belangrijkste vind ik eigenlijk deze: '20% van je klanten genereert 80% van je omzet’. Mijn vraag is dan eigenlijk, is dat wel zo? En als het dan waar is, hoe kom ik dan aan veel meer van die 'twintig' klanten?

4. Yolanda Vermeulen: 5 trends in recruitment voor 2017

Wat kun je als werkgever verwachten van recruitment in 2017? We vroegen het onze vaste YME Projects recruiters en zij signaleren de volgende 'hot or not' voor 2017! Allereerst 5 trends die hot zijn in 2017 als je nieuwe mensen zoekt.