Nieuws Actueel

Blogtop 5: Alleen de besten weten dat ze beperkingen hebben

"Hoe minder een ondernemer overtuigd is van zijn eigen onfeilbaarheid, hoe scherper hij in staat is om zijn bedrijf aan te passen aan de veranderende wereld om hem heen", schreef Fred Rutgers op DeOndernemer.nl. Hij scoorde er voor de vijfde keer de bestgelezen blog van de week mee. We zetten de volledige top 5 hieronder op een rijtje.

De Ondernemer 13 mei 2016

Blogtop5 4

1. Fred Rutgers - Alleen de besten weten dat ze beperkingen hebbenHoe beter een ondernemer is, hoe eerder hij bereid is om externe kennis in huis te halen. Dit type ondernemers hebben doorgaans de mooiste en meest renderende bedrijven. Ze zijn echt bezig om zichzelf en hun bedrijf iedere dag opnieuw te herontwikkelen en opnieuw uit te vinden.

2. Lotte Hassink - Op zoek naar de juiste zakelijke uitstraling?Jouw persoonlijke uitstraling als ondernemer is één van de belangrijkste aspecten om je klant te overtuigen. Imagocoach Debbie Kotteman adviseert ondernemers bij het bewustwordingsproces van jezelf, waardoor je de beste versie van jezelf kunt presenteren aan de buitenwereld.

3. Thorvald Lutje Beerenbroek - Pas op voor phishing en andere cybercrimeAls je met cybercrime wordt geconfronteerd, heeft dat vaak grote gevolgen voor je bedrijf. De privacy van uw klanten staat op het spel, de reputatie van uw bedrijf wordt aangetast en er zitten soms juridische gevolgen aan vast.

4. Tessa Dekker - Kennisfestival met 'De Man door Europa'Het kan je niet ontgaan zijn: Europa verkeert in een crisis. Iedere dag horen we wel weer over vluchtelingen, terrorisme, aanslagen en grenzen die worden gesloten. Onze samenleving transformeert, maar naar wat precies? En hebben wij als individuen invloed op die transformatie?

5. Kitty Schaap - Leidinggeven wordt steeds complexerOrganisaties worden platter, managementlagen verdwijnen en van medewerkers wordt meer zelfsturing en persoonlijk leiderschap verwacht, maar de rol van leidinggevenden blijft onverminderd belangrijk en wordt bovendien steeds complexer en veeleisender.