Nieuws Actueel

Blogtop 5: Help, mijn medewerker is langdurig ziek

Wat doe je als wergever met een langdurig zieke medewerker? De blog van Michal van Dantzig over langdurig ziekteverzuim werd de best gelezen blog van afgelopen week. We zetten de top 5 voor je op een rij.

De Ondernemer | Foto: Pixabay 9 december 2016

Ziekenhuis dokter ziekteverzuim

1. Help, mijn medewerker is langduirig ziek - Michal van Dantzig

Whitepaper voor de werkgever die met langdurend ziekteverzuim te maken krijgt.

2. Een vennootschapscontract? Maar wij kennen elkaar al zo lang... - Henk Herkink

Of het toeval is weet ik niet, maar de afgelopen week werd ik drie keer geconfronteerd met een vraag/probleem over onduidelijkheid binnen de rechtsvorm vennootschap onder firma (vof).

3. Zo maak je interview vlieguren zonder risico - Janneke van Heugten

Het geven van interviews draagt bij aan je zichtbaarheid en je geloofwaardigheid. Maak het jezelf makkelijk door de mediadrempel te verlagen.

4. 5 tips voor pakkende webteksten - Berry ten Hoven

Pakkende teksten schrijven, waardoor de bezoekers van je site voor jou kiezen en niet voor de concurrent. Dat is nog een hele kunst. 5 belangrijke schrijftips.

5. Facebook Live: negeren is geen optie - Richard S.T. de Vries

4 tips naar aanleiding van mijn eerste bevindingen met de nieuwe Facebook-tool Facebook Live. Afgelopen periode ben ik aan het experimenteren met live-uitzendingen op Facebook. De techniek van het uitzenden is heel eenvoudig. Je hebt een standaard waarop je je smartphone neerzet. Je bedenkt een opvallende titel, drukt op live uitzending en gaat van start.