Nieuws Actueel

Blogtop 5: verover je klant met online storytelling

Met online storytelling kun jij je klanten veroveren. Maurice Kruse doet in de blog van de week uit de doeken hoe. Ben je benieuwd naar de rest van de blogtop5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer | Foto: Pixabay 17 februari 2017

Online storytelling blog

1. Verover je klant met online storytelling! - Maurice KruseVerhalen vertellen is al zo oud als de mensheid. Online storytelling heeft een beduidend minder lange geschiedenis, maar wel één waaraan voortdurend interessante feiten worden toegevoegd. De nieuwe technieken maken het mogelijk om het verhaal boeiender en vollediger te vertellen dan ooit!

2. Maak van je winkel een blikvanger - Fred RutgersJe staat voor een zaal vol mensen die vol hangt met geroezemoes. Iedereen is druk bezig met elkaar en niemand heeft aandacht voor je. Maar jij wilt graag dat mensen naar jou kijken en aandacht geven aan wat jij wilt vertellen. Nou dat is vrij simpel, je gaat staan, verheft je stem en vraagt: Mag ik even uw aandacht? Soms moet je die vraag nog een keer herhalen, maar dan is het stil en zijn de ogen op jou gericht. Was dat in de winkelstraat maar net zo simpel!

3. Wil jij ook je bedrijf laten groeien? - Ton VergertOp donderdag 20 april a.s. organiseert de Persgroep / Dagblad Tubantia in samenwerking met kennispartners waaronder de Kamer van Koophandel, het Business festival in Hangar 11 van Vliegveld Twente.

4. 5 succesfactoren bij succesvol verkopen - Richard S.T. de Vries"Je denkt dat je het niet kan. Je denkt dat je het kan. Beiden zijn waar", zei Henry Ford. Denken dat je het kunt, is een troostrijke gedachte voor de optimisten die kansen creëren en gaan voor succes bij verkopen. Is daarmee gezegd dat als je maar wilt het ook lukt? Dat is te kort door de bocht. Het is hoopvol denken dat ik de 4 mijl van Haren naar Groningen ga hardlopen binnen de 21 minuten. Jazeker, die 21 minuten haal ik, maar daarna volgen er nog enkele minuten.

5. Geen tijd/prioriteit - Raoul RossouIedereen heeft dezelfde 86.400 seconden in een dag zitten. Waarom lijken sommige mensen zich dan met gemak door vele bezigheden te manoeuvreren? Terwijl anderen last van stress hebben en het niet kunnen afronden van zaken? Hierbij 7 tips om beter om te gaan met je tijd.