Nieuws Actueel

Blogtop 5: Zorgondernemers lijken steeds meer op winkeliers

Ook zorgondernemers moeten zich steeds vaker bezighouden met marketing, reclame en commerciële bedrijfsvoering, merkt Fred Rutgers op. In de meest gelezen blog van deze week staat hij stil bij deze ontwikkeling, die door veel zorgverleners nog als cultuurshock wordt ervaren. Verder onthult Paul Jansman het geheim van succesvol ondernemen en waarschuwt Thorvald Lutje Beerenbroek voor interne fraude. Dit is de blogtop 5 van deze week.

De Ondernemer 16 september 2016

Zorgondernemers blog 1

1. Zorgondernemers lijken steeds meer op winkeliers - Fred Rutgers

Door de vrije artsenkeuze en de toegenomen concurrentie ervaren ook zorgondernemers dat het allemaal niet meer vanzelf gaat. Net als winkeliers moeten ze tegenwoordig knokken voor iedere euro.

2. Zeven SEO-punten voor je webpagina - Berry ten Hoven

Je hebt een mooie site. Je hebt goede producten en/of diensten. Natuurlijk wil je daarmee goed gevonden worden in Google. Met relevante, goed gestructureerde SEO-teksten (Search Engine Optimization) en de belangrijkste SEO-punten kun jij alle (nog te schrijven) pagina's van je website beter vindbaar maken.

3. Bepaal zelf hoe je krediet eruit ziet - Hans Bertram

Het is in deze tijd niet eenvoudig om als ondernemer een krediet van de bank te krijgen. Mocht dit toch lukken, dan ben je in eerste instantie natuurlijk erg blij en tevreden. 4.Nu kan je je volledig toeleggen op wat je eigenlijk wil, ondernemen. Maar pas op: neem de tijd om het contract goed door te lezen en als je niet tevreden bent, schroom dan niet om dit te bespreken.

4. Succesvol ondernemen? De medewerkers maken het verschil! - Paul Jansman

Voor de crisis waren we het helemaal met elkaar eens. Een van de belangrijkste redenen van Succesvol Ondernemen: De medewerkers. Zij maken het verschil!

5. Eigen bedrijf? Laat je niet bestelen! - Thorvald Lutje Beerenbroek

Interne fraude is een grote kostenpost voor het bedrijfsleven. De jaarlijkse schade ligt tussen de 5 en 6 miljard. Een op de drie bedrijven krijgt met interne fraude te maken. Het komt voor binnen alle afdelingen van de organisatie.