Nieuws Actueel

Blogtop5: vloggen als marketingmiddel

Vloggen is tegenwoordig bijzonder populair. Maar hoe kun je vloggen het beste als marketingtool gebruiken? Dat legt Maurice Kruse uit in de bestgelezen blog van de afgelopen week. Benieuwd naar de rest van de blogtop5? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer 23 december 2016

Vloggen selfie

1. 5 tips: vloggen als marketingmiddel - Maurice KruseVloggen, videobloggen, is een aansprekende manier om een bedrijf, merk, product of visie voor het voetlicht te brengen. Een marketingtool die je veel kan brengen. Als je het goed doet. In deel 1 van dit vlog-blog: de inhoud.

2. Van bijzonder naar nog beter - Fred RutgersIk vond 2016 een mooi jaar! Als retail- en B2C-man heb ik veel zien gebeuren. Helaas zijn veel winkels ons ontvallen en ook in het mkb wisten veel bedrijven de consument niet meer aan zich te binden. Gelukkig waren er ook nieuwkomers die vol enthousiasme de markt bestormden.

3. Laat MKB niet links liggen - Martijn van Lom"Wat valt er bij mij nou te halen? Hackers gaan mijn deur wel voorbij, hoor. Ik heb geen dure ICT-beveiliging nodig", denken veel ondernemers. Totdat ransomware de zaak op slot zet, of datadiefstal voor verlies zorgt en misschien zelfs boetes. Maar kan het wél goedkoop, en ook nog eens gemakkelijk?

4. Belasting: dit verandert in 2017 - Richard van DammeHet nieuwe jaar brengt veel fiscale veranderingen. Een overzicht van de nieuwe en gewijzigde wetgeving.

5. Met een belscript heb je altijd een zinnig verhaal - Richard S. T. de VriesHumor ligt op straat en voor de goede verstaander zeker ook bij zakelijke telefoongesprekken. Deze week was het weer raak. Twee voorbeelden.