Nieuws Bouw

Gezocht: Nederlands meest matige bouwkeet

Het is slecht gesteld met de bouwkeet in Nederland. Zo slecht dat Building Heroes, de bemiddelaar en opleider van professionals in de bouw, nu een speciale prijs uitlooft voor de ‘meest matige bouwkeet’.

Redactie De Ondernemer / MVO 6 juni 2019

Bouwkeet

Een schamel hokje met doorzakkende krukjes en kapotte koffieapparaten: dat is het beeld dat Building Heroes schetst in de campagnevideo van de verkiezing. Dat kan beter, aldus de bemiddelaar.

,,De helden in de bouw staan letterlijk aan de basis van onze samenleving’’, zegt Willem Molengraaf, een van de oprichters van Building Heroes. ,,Hoe belangrijk dat werk voor Nederland ook is, een keet is nog vaak matig. Dat probleem willen we nu eens agenderen en helpen oplossen.’’

Lees ook: Zorg over toenemend tekort aan bouwpersoneel blijft groeien

De winnaar van de verkiezing krijgt van Building Heroes een bouwkeet die van alle luxe is voorzien, zodat medewerkers in stijl kunnen pauzeren. Molengraaf: ,,Denk aan een keet met een gigantische tv met Playstation, een bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen en sloffen, een spiksplinternieuw koffiezetapparaat, voetenbadje én popcornmachine.’’

De keet die jij verdient

Bouwpersoneel dat mee wil doen aan de verkiezing kan tot 28 juli een video uploaden van zijn bouwkeet en uitleggen waarom die zo matig is. Building Heroes verzamelt alle inzendingen op dekeetdiejijverdient.nl.