Nieuws Actueel

Brabants danskoppel opent derde salsa-dansschool

Ze willen cursisten vooral het plezier van samen dansen laten ervaren. In een gezellige en ontspannen sfeer, schrijft het Brabants Dagblad. Volgende week vindt de opening plaats van dansschool Salsa L.A. in De Kentering in Rosmalen. Het is de derde dansschool van Astrid en Louis van Esch.

Saskia Venneker 27 september 2016

Salsadansschool Brabant

"Dansen is onze grote passie. Samen salsadansen doen we nu al zo'n vijftien jaar", zegt Louis van Esch. "Toen we vijf jaar geleden de eerste dansschool in Vlijmen openden, kwam onze droom uit." Sinds twee jaar geeft het stel ook les in Den Bosch.

Dansschool in RosmalenToen de mogelijkheid zich aandiende om ook in Rosmalen een dansschool te beginnen, hoefde het duo niet lang na te denken. "Ik kende De Kentering al van onze dansfeesten. De zalen hebben mooie houten dansvloeren en de locatie heeft een professionele uitstraling", aldus Louis van Esch. "We besteden veel aandacht aan de uitleg van de dansen en aan de opbouw van de lessen. Mensen leren bij ons goed dansen", beweert Louis van Esch.

De opening van de dansschool in Rosmalen is dinsdag 4 oktober om 18.30 uur in Partycentrum De Kentering, Dorpstraat 54. Geïnteresseerden krijgen informatie over de mogelijkheden voor beginnende en gevorderde salsa- en bachata-dansers. Er is ook een gratis proefles salsa.