Nieuws Actueel

CM Packaging in de race voor Participatiepenning

Voor het eerst wordt de Participatiepenning uitgereikt tijdens het Flevopenningen Ondernemersgala. CM Packaging in Dronten is genomineerd door de gemeente voorgedragen als maatschappelijk betrokken bedrijf, en maakt daarmee kans op de penning, bericht de Flevopost.

De Ondernemer 22 februari 2016

Startup Hacker One

CM Packaging moet het tegen vijf andere bedrijven uit andere gemeenten in Flevoland opnemen voor de penning. Ook De With Pallets uit Zeewolde, Dalapack Europe B.V. uit Lelystad, CleanShopping uit Emmeloord, Flevoziekenhuis uit Almere en Wreckpost uit Urk strijden om de penning. CleanShopping heeft ook een aanbeveling gekregen van een gemeente, in dit geval gaat het om de gemeente Noordoostpolder.

CM Packaging Plant Manager van CM Packaging Chris Messing zegt: “We vinden het heel prettig dat we zijn genomineerd. Het is echt een blijk van waardering.”

CM Packaging maakt blik- en kunstof verpakkingen voor industriële, food- en promotionele markten. Het bedrijf helpt daarnaast sinds een half jaar mensen aan het werk die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Mensen vanuit de Participatiewet worden bovendien aan het werk gezet op nieuwe projecten die nog niet zijn geautomatiseerd. Messing: “Het is leuk om op deze manier iets te doen voor de samenleving.”

Flevopenningen Ondernemersgala De Participatiepenning wordt op 8 april tijdens het Flevopenningen Ondernemersgala uitgereikt.