Nieuws Actueel

10 nominaties voor Amsterdamse Ondernemersprijs 2016

Uit de 81 aanmeldingen voor de Amsterdamse Ondernemersprijs 2016 zijn tien genomineerden geselecteerd. De prijs wordt uitgereikt op 16 november tijdens de Week van de Ondernemer.

De Ondernemer | Foto: ANP 10 oktober 2016

Amsterdam 1065

De genomineerden voor de Amsterdamse Ondernemersprijs zijn Sander Groet van de A’DAM Toren, Nina Poot van ANNA+NINA, Susannah van Rabenswaay van Het Kinderhonk, Oos Kesbeke van Kesbeke Fijne Tafelzuren, Rogier van Camp van Leapp Group International, Christiaan Brester van LENS-energie, Peter Warman van Newzoo, Tomas de Smidt van Rederij ’t Smidtje, Marijn de Rooij van Student Verhuis Service en Rene Jepma van Van Dam Machine Europe.

De Amsterdamse Ondernemersprijs wordt uitgereikt aan dé ambassadeur van Amsterdam: een creatieve en innovatieve ondernemer die de lat steeds hoger legt en zijn medewerkers dagelijks weet te motiveren. Voorgangers zijn Henk Janssen van Lightwell (2015) en Henk Jan Beltman van Tony's Chocolonely (2014).

De uitreiking vindt plaats op 16 november in het Taets Art and Event Park tijdens de Week van de Ondernemer. De drie uiteindelijke finalisten mogen zich die dag presenteren aan zo'n 1000 Amsterdamse ondernemers. Het thema dit jaar is Building Better Business. Aanmelden voor het evenement kan via deze link.

Gerelateerde artikelen:

Wie volgt Tont's en ID&T op als ambassadeur van Amsterdam?

Het Kinderhonk: yoga, smoothies en kinderkapper

Oos Kesbeke: ''Wie tafelzuur zegt, zegt Kesbeke'

Leapp blijft groeien in binnen- en buitenland