Nieuws Actueel

De Autovakmannen: documentaire over 9 autobedrijven

De autobranche is de laatste jaren drastisch veranderd, het onderhoud dus ook. De Autovakmannen gaat over wat deze veranderingen betekenen voor negen verschillende autobedrijven. De documentaire is vanaf 9 oktober in de bioscoop te zien.

De Ondernemer | Foto: De Autovakmannen 7 februari 2017

De Automannen documentaire

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op in de autobranche. Dat betekent dat autobedrijven zich moeten aanpassen, ook omdat de wensen van de klant veranderen. De Utrechtse filmmaker Gwen Jansen geeft een kijkje in deze wereld aan de hand van 9 (Brabantse) bedrijven.

Schultz van Haegen

Naast de negen autobedrijven wordt ook minister van Infrastructuur en Milieu Melanie Schultz van Haegen gevolgd. Zij wil dat Nederland een voortrekkersrol op zich neemt op het gebied van smart mobility. In De Autovakmannen zien we de minister aan het werk.

François Driessen

Een van de andere hoofdrolspelers in de documentaire is François Driessen. Hij is directeur van één van de grootste dealerholdings in ons land; Driessen Autogroep in Eindhoven. Driessen wil met zijn bedrijf voorop blijven lopen als het gaat om technologische ontwikkelingen en in De Autovakmannen zien we hem aan het werk. Hij is betrokken bij de implementatie van een van de projecten in dit kader.

Driessen Autogroep

De Driessen Autogroep is één van de grotere auto-ondernemingen in Zuid-Nederland en staat in de top-20 van grootste landelijke autoconcerns. Het bedrijf telt zo'n 350 werknemers.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van De Autovakmannen.

%VIDEOWIDGET%