Aangeboden door De Mediagraaf

Branded Content Actueel

De Mediagraaf: Ontwerpbureau, webdesigner en drukker in één

Van banketbakker en cateraar tot producent van apparatuur voor permanent ontharen: de klantenkring van De Mediagraaf is groot én gevarieerd. Eigenaren Mike Zengerink en Fred van Schaik: ,,We zijn dé grafische output-specialist in print, productie en online.’’

Van onze redactie 19 oktober 2019

PM20191007 2487

Jeroen Kreule | Foto: Pim Mul

Of het nu gaat om een reclamebord aan een gevel, een nieuwe website mét app - inclusief hosting - of het drukken van flyers in de nieuwe huisstijl: wie de Mediagraaf raadpleegt, is bij oprichter Fred van Schaik en mede-eigenaar Mike Zengerink aan het goede adres. ,,We hebben alle specialisten en vakkennis in huis.”

Op een nette manier doorgeven

De Mediagraaf - met 20 mensen in dienst - is gevestigd in Oudewater en heeft klanten in het hele land, maar voelt zich thuis in het Groene Hart. Het bedrijf werkt groen, vertelt Van Schaik: ,,Met 206 zonnepanelen op ons dak hebben we het hele pand kunnen voorzien van groene stroom, onder andere voor onze energiezuinige led-verlichting. Ook onze moderne zonneboiler draagt bij aan onze energiebesparingen. Drukwerk van De Mediagraaf wordt chemievrij, milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd. Als een nieuwe machine moet worden aangeschaft, valt de keuze op efficiënt én duurzaam. De reden is simpel: we willen de aarde op een nette manier doorgeven aan onze kinderen. Daarom moeten we er zuinig mee omgaan.’’

Innoveren en investeren

De Mediagraaf begon in 1987 als traditionele drukker onder de naam Van Schaik Grafimedia. Zengerink: ,,Het grafische landschap is enorm veranderd. Toen ik hier in 2000 ging werken, telde deze regio achttien grafische productiebedrijven. Nu is er nog maar één: wij.’’ De Mediagraaf innoveert en investeert constant in z’n mensen en machinepark. ,,Daardoor kunnen we het hele grafische proces online en offline van begin tot eind blijven beheersen en is onze grafische output van superkwaliteit. Daar profiteert onze klant dan weer van.”

Dé output-specialist in print, productie en online

De Mediagraaf noemt zich anno 2019 dé output-specialist in print, productie en online. Om met online te beginnen: via een website, social media en e-mailmarketing zorgt De Mediagraaf er voor dat potentiële klanten een bedrijf online kunnen vinden. Qua print verzorgt het bedrijf drukwerk op maat. ,,Denk aan briefpapier, direct mailings, gepersonaliseerde folders en magazines. Het gaat om print in de breedste zin van het woord. Dus ook autobelettering of een speciaal gebonden kinderboek.

Met productie wordt bedoeld het hele creatieve proces van de opdracht. Daarbij kan het om van alles gaan: brochure, poster of website. De klant levert tekst en beeld aan, De Mediagraaf creëert een grafisch ontwerp of dtp-productie. Ook een nieuwe huisstijl kunnen de specialisten aan. Als klant van De Mediagraaf heb je direct toegang tot productiecapaciteit voor al je grafische uitingen.”

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met De Mediagraaf. Meer informatie:demediagraaf.nl