Nieuws Actueel

Zanger Dean Saunders opent tattooshop in Enschede

Zanger Dean Saunders heeft woensdag zijn eigen tattooshop in Enschede geopend. De winnaar van talentenjacht Popstars (2011) heeft zijn winkel gevestigd aan de Haaksbergerstraat 126, meldt de Tubantia.

Van onze redactie 24 november 2016

Zanger Dean Saunders ANP

In meerdere enquêtes op Facebook vroeg Saunders onlangs aan zijn volgers in welke stad er volgens hen nog een tattooshop ontbreekt. ,,Het viel ons op: elke keer weer als we een enquête hielden, kwam Enschede heel vaak naar voren", zei Saunders op Enschede FM. ,,Enschede is een hele grote stad met relatief weinig tattoowinkels. De wachttijden hier zijn behoorlijk lang als je een tattoo wilt."

Ben Saunders

De shop van Saunders in Enschede telt drie tatoeëerders en één piercer. Ook Ben Saunders, de broer van Dean die in 2011 de eerste editie van het populaire tv-programma The Voice Of Holland won, komt tatoeëren in de shop. "Ben komt, als het goed is, iedere woensdag in Enschede op afspraak tatoeëren", aldus Dean.

Officiële opening

Hoewel de tattooshop woensdag al geopend is, vindt de officiële opening pas op donderdag 1 december plaats. ,,Voor die opening gaan we allemaal achterlijke dingen verzinnen, zoals gekke prijsstunten. Ik verwacht dat het op 1 december één grote kermis wordt in Enschede", verzekert Saunders.

De zanger heeft al vijf andere tattooshops in Nederland: twee in Beverwijk en drie in respectievelijk Hoorn, Tiel en Zevenaar. Enschede komt daar als zesde bij.

Foto: ANP