Nieuws Actueel

Derrick Neleman presenteert nominaties Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar

Wie anders dan de huidige Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar zou de nominaties voor de nieuwe verkiezing van de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar bekend moeten maken? Precies. Derrick Neleman, wijnpionier, succesvol ondernemer, doet dat maandag 16 november om 10.00 uur live op New Business Radio.

Van onze redactie 13 november 2020

Derrick neleman meest inspirerende ondernemer van het jaar

Maart dit jaar, Derrick Neleman (links) is gekozen als Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar 2019. Foto: Ruud Voest.

Dit jaar zijn worden er totaal 22 nominaties uitgedeeld aan ondernemers die zich, in de breedste zin des woords, in de huidige coronacrisis op bijzondere wijze onderscheiden hebben door hun ondernemerschap. De Raad van Advies en redactie van De Ondernemer hebben de lijst met nominaties samengesteld, het is vervolgens aan alle bezoekers van deondernemer.nl om hun favoriet te kiezen en stem uit te brengen.

De 22 nominaties worden op de openingsdag van de Week van de Ondernemer bekendgemaakt tijdens de live radio-uitzending (10.00 tot 13.00 uur) op New Business Radio. De huidige Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar - Derrick Neleman - opent er maandag 16 november de uitzending mee.

Terug in de tijd. De uitverkiezing van Derrick Neleman, kijk nog 'ns mee in de video hieronder. Het was vlak voor de eerste coronamaatregelen; tijdens de feestelijke opening van zijn toen tweede brandstore werd Derrick Neleman verrast door maar liefst twee burgemeesters: Jan van Zanen (toen nog Utrecht) en Annemieke Vermeulen uit de plaats waar voor Derrick het ondernemen allemaal begon: Zutphen. Zij overhandigden hem de award en oorkonde, behorend bij de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar-verkiezing.

In de video hieronder is Derrick Neleman gast in de serie Werkverkeer, en rijdt presentator Roland Tameling hem naar Utrecht, naar de prijsuitreiking. Deze video is in maart opgenomen; nog voor de eerste coronamaatregelen.

MyChannels Video ID: 141609

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.