Nieuws Actueel

Deze ondernemer doet alles 'met goesting'

Van de beginnende ondernemers overleeft 79 procent de eerste twee jaar, na vijf jaar blijft 60 procent over. Wie zijn deze doorzetters?

Mirjam van Zelst | Erik van 't Hullenaar 29 mei 2016

Metgoesting1065

Voor haar eerste opdracht, de opening van Apparthotel Oranjestaete in Nijmegen, hield Marcia Kuipers uit Lent de hapjes in stijl. Dat is wat mensen opvalt aan haar bedrijf Met Goesting, de creatieve catering. Ze is een kei in de organisatie van een event en verzorgt ook de hapjes en drankjes. Wie daar iets bijzonders en persoonlijks van wil maken, moet bij haar zijn. "Regelen doe ik tussen het schillen van de aardappels door. Ik wil het totaalplaatje leveren, dat is mijn talent."

Met goestingNa banen in het bedrijf van haar ouders en op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, begon Marcia twee jaar geleden voor zichzelf. "Ik wil alles wat ik doe 'met goesting' doen. Nu heb ik altijd zin in mijn werk."

Ze kan er nog niet van leven, maar het jaar is goed begonnen. "Je moet geduld hebben. Als je begint, denk je alleen aan het werk zelf, maar je moet jezelf ook verkopen."

KeuzesEvenementen zijn vaak in het weekend; met een gezin is dat soms moeilijk te combineren. "Ik leer keuzes maken. Praten met medeondernemers helpt me zekerder te worden van mijn zaak."

Bij het netwerk Jong MKB Arnhem-Nijmegen leert Marcia hoe ze haar talent aan de man brengt. Op 5 april ontving ze daar de publieksprijs bij de verkiezing van Jong MKB'er 2016. Marcia is lekker op dreef.

Ben jij een doorzetter en wil je in deze rubriek? Mail naar: regionijmegen@deondernemer.nl.Wie: Marcia Kuipers (42)Wat: organisatie en cateringWaar: LentSinds: februari 2014Contact: metgoesting.nl