Nieuws Actueel

Ondernemers strijden om Amsterdam Business Award '16

Brouwerij het IJ, Juwelier Lyppens Langebrugsteeg en de TAO groep zijn genomineerd voor de jaarlijkse Amsterdam Business Award. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 20 mei tijdens het zevende Amsterdam Business Award Galadiner in het NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky.

De Ondernemer 26 april 2016

Amsterdam Business Award

Concrete bijdrage De jaarlijkse Amsterdam Business Award beloont organisaties en ondernemers die een concrete bijdrage leveren aan de metropool Amsterdam. “We hebben het succes van Amsterdam grotendeels te danken aan de ondernemers. Zij verdienen erkenning en beloning voor hun harde werk. Waardering en reflectie vanuit hun 'peers', de mede-ondernemers, initiatiefnemers en creatieven, is voor hen waardevol”, vertelt intiatiefnemer Ursula van Zantvliet Rozenmeijer.

Doorgewinterde ondernemersDe jury bestaat uit doorgewinterde ondernemers en zakenmensen zoals Nico Perdaan (JAN© Accountants & Tax advisors), Philip van Poecke (TMG) en Stefan Lohuis (Rabobank Amsterdam). Ondernemer Hans Brouwer opent deze zevende editie. De jury beoordeelt de genomineerden op basis van verschillende maatschappelijke, economische en sociale pijlers zoals mate van innovatie en de impact op de regio Amsterdam.