Nieuws Actueel

Jaaroverzicht 2016: 6 BN'ers in business (vrouw)

Steeds vaker verdienen BN'ers hun geld niet meer louter met hun professie. Doutzen Kroes, Zarayda Groenhart en Dafne Schippers; een side-business is ze niet vreemd. En daar verdienen ze heel veel geld mee. Dit zijn de vrouwelijke BN'ers met grote zakelijke kwaliteiten.

Floris Visman 29 december 2016

Zarayda poging 5

• Doutzen Kroes

Het topmodel is de best verdienende vrouw onder jonge miljonairs die ons land kent. Doutzen Kroes vergaart haar fortuin niet alleen door over de catwalk te paraderen, maar ook met een lingerielijn en door te investeren in stukken grond. Lees hier hoe het in elkaar steekt.

• Zarayda Groenhart

Presentatrice en internetondernemer Zarayda Groenhart wil ondernemers leren dat ze allemaal een verhaal hebben te vertellen. Ze deed dat in september van dit jaar met de Business BN'er Challenge. In een interview met haar vertelt ze hoe ze dat precies wil bereiken.

• Dafne Schippers

Sinds haar fantastische optreden tijdens de wereldkampioenschappen atletiek vorig jaar, is Dafne Schippers een ster. Iedereen wil wat van haar en dus vertegenwoordigt ze waarde. Daarom richtte ze Flying Dutch Woman B.V. op. Maar dat bracht risico's met zich mee.

• Sabine Wendel

Ze zat ooit in de eerste Big Brother, nu is ze makelaar. Sabine Wendel moet het in haar werk naar eigen zeggen van haar netwerk hebben. Ze introduceerde in Nederland het vernieuwende makelaarsconcept Let US. Hier vertelt ze erover.

Gerelateerde artikelen

Jaaroverzicht 2016:

Top 10 meest gelezen van 2016: van Pokemon GO tot Night NannyDe 6 meest inspirerende ondernemers van 2016De 8 belangrijkste tech ontwikkelingen van 2016De 7 niet te vermijden ondernemers van 2016Deze 8 merken gingen ten onder in 2016De 4 opvallendste jonge starters van 2016De 5 belangrijkste influencers van 2016Dit was 2016: 5 visies voor de toekomst6 BN'ers in business (vrouw)6 BN'ers in Business (man)6 ondernemersvideo's die je niet mag missen