Nieuws Dienstverlening

Thuisbezorgd en supermarkten staken bezorging in loop van middag vanwege storm

Als gevolg van storm Eunice zullen Thuisbezorgd en Albert Heijn in de loop van de middag stoppen met bezorgen. De maaltijdbezorger stopt om 14.00 uur, terwijl de supermarkt leveringen die ná 15.00 uur gepland staan niet meer zal bezorgen. Ook online supermarkt Picnic en postbedrijven PostNL en DHL verwachten problemen door de storm.

Nu.nl 18 februari 2022

Bezorger thuisbezorgd amsterdam

Vanaf 14.00 uur geldt code rood voor de kustprovincies en het Waddengebied. Hier kunnen zich windstoten van 130 kilometer per uur voordoen. In de rest van Nederland is weercode oranje uitgegeven. Alleen in Limburg geldt code geel.

De storm kan op de weg tot gevaarlijke situaties leiden, waardoor supermarkten, pakketbezorgers én maaltijdbezorgers hebben besloten minder of in bepaalde delen van het land zelfs helemaal niet meer te bezorgen.

Lees ook: Help, storm Eunice komt eraan: ‘We bouwen een muur om onze strandtent’

Albert Heijn, de grootste supermarkt van het land, laat aan NU.nl weten bestellingen die na 15.00 uur gepland staan niet thuis te bezorgen. De keten kiest hiervoor om zowel de veiligheid van haar personeel als die van medeweggebruikers te waarborgen.

Maaltijdbezorger Thuisbezorgd laat weten na 14.00 uur niet meer de weg op te gaan. Tot 13.00 uur worden nog bestellingen aangenomen. Voor Limburg maakt de maaltijdbezorger nog een uitzondering, omdat daar nog code geel geldt. Mocht de storm ook daar oprukken, dan stoppen de bezorgers ook in die provincie met hun werk.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws