Nieuws Dienstverlening

Exact Cloud Award 2021: dit zijn de winnaars

A-kantoor gaat er met de Cloud Award 2021 vandoor en mag zichzelf Exact Cloud Accountant van het jaar noemen. De Exact Cloud Award is dé jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen.

Van onze redactie 15 oktober 2021

Exact awards winnaar 1

Alle winnaars van de Exact Cloud Awards bij elkaar. Foto: Exact.

Tijdens de negende editie van de Exact Cloud Award zijn vier kantoren in de prijzen gevallen. A-kantoor is dus de Exact Cloud Accountant van het jaar geworden. De Cloud Award voor Innovatie is uitgereikt aan Rockit Finance. Dijck & De Ridder wint de Cloud Award voor Samenwerking. De Crowd Award, de onderscheiding voor het kantoor met de meeste publieksstemmen, is gewonnen door Worrell & Jetten.

'A-kantoor weet met passie zijn missie uiteen te zetten'

De Exact Cloud Award is dé jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. Uit de inzendingen selecteerde de vakjury een top-10 van kantoren die een voortrekkersrol vervullen in de veranderende accountancywereld. Op de Crowd Award brachten 447 mensen hun stem uit.

Tijdens de finale van de Cloud Award wist A-kantoor de harten van de jury unaniem te veroveren. Het inspireren van ambitieuze ondernemers zit in het DNA van dit kantoor. Volgens het juryrapport is A-kantoor 'volledig ingericht ten behoeve van real-time boekhouding en wordt het verdienmodel aangepast op de behoefte van de klant. Het kantoor weet met passie zijn missie uiteen te zetten.' ,,Honderd procent digitaal samenwerken en daarmee real-time inzicht verkrijgen, is de basis voor onze adviesgerichte werkwijze. Tijd en aandacht voor kennisopname bij team- en klantadaptatie zijn belangrijke actiepunten binnen onze strategie”, aldus A-kantoor.

Lees ook: Media.Monks snelste groeier van Nederland: winnaar Top250 Groeibedrijven 2021

Cloud Awards voor Innovatie en Samenwerking

Dat je als kleiner kantoor tot grote mate van innovatie kan komen, bewijst Rockit Finance. Maarten van Leeuwen wist de Cloud Award voor innovatie voor zijn kantoor binnen te slepen. De enorme drive en constante ontwikkeling van het kantoor zijn bewonderingswaardig. 'Maarten is een gedreven en zeer ervaren persoon die op de juiste manier, selectief en specifiek passende technische hulpmiddelen weet in te zetten', stelt de jury.

De Cloud Award voor Samenwerking gaat naar Dijck & de Ridder. 'De transitie die dit kantoor heeft doorgemaakt, is een mooi praktijkvoorbeeld voor andere kantoren. Door de inzet van geschikte middelen en mensen op de juiste plaats, zijn er geen klanten afgehaakt. Een geweldige prestatie en terechte winnaar van de samenwerkings-Award', aldus het oordeel van de jury.

Dit jaar gaat de Crowd Award naar Worrell & Jetten. Dit is een innovatief en toonaangevend accountants- en advieskantoor dat zich niet alleen vol inzet voor talentontwikkeling van medewerkers, maar ook voor innovatie op het gebied van ICT door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen.

Vanaf vandaag altijd op de hoogte met het laatste nieuws voor ondernemers.

Meld je voor 1 januari a.s. aan en maak kans op een van de vier Amac Giftcard t.w.v. 250 euro!

Ontvang iedere ochtend onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws