Nieuws Dienstverlening

Thuisbezorgd en Lush slaan handen ineen: van pizza's tot verzorgingsmiddelen direct aan huis

Thuisbezorgd slaat de handen ineen met cosmeticawinkel Lush en zal naast pizza's en burgers een breed scala aan verzorgingsmiddelen gaan bezorgen. Met een netwerk van tien Lush-vestigingen in Nederland, kunnen de koeriers van Thuisbezorgd 180 verschillende producten, waaronder shampoo, zeep en bodylotion, direct bij de klant brengen.

NU.nl 1 augustus 2023

Thuisbezorgd verliezen bezorging boodschappen

Foto: Shutterstock

Volgens directeur Gijs Weterings van Thuisbezorgd is er nog veel te winnen in de bezorging van non-foodproducten, valt te lezen op NU.nl. Thuisbezorgd heeft in de afgelopen jaren al meer producten toegevoegd aan de app, waarin maaltijden van duizenden restaurants en snackbars de boventoon voeren.

Lees ook: The Cool Market brengt gerechten Michelinrestaurants bij consument thuis

Moederbedrijf Just Eat Takeaway verkocht minder maaltijden

In de zomer van 2022 ging het bedrijf een samenwerking aan met Blokker, waardoor je ook stofzuigerzakken kon laten thuisbezorgen. Ook zijn er samenwerkingen met supermarktketens.

Thuisbezorgd merkt dat consumenten sinds de coronapandemie iets minder snel maaltijden bestellen. In de eerste helft van dit jaar verkocht moederbedrijf Just Eat Takeaway, dat ook in veel andere landen actief is, 12 procent minder maaltijden dan in dezelfde periode vorig jaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws