Aangeboden door MediaMarkt Zakelijk

Branded Content Digitalisering

MediaMarkt Zakelijk laat ondernemers ondernemen

Als ondernemer heb je eigenlijk maar een focus: je bedrijf. Ondanks die focus moet je daar soms van afwijken om de dagelijkse praktijk vloeiend te laten verlopen. Koffieapparaat nodig? Nieuwe laptop? ,,MediaMarkt Zakelijk is graag de partner die je helpt.”

Mark Litjens 6 december 2019

Marcel Honsbeek Media Markt Zakelijk

Marcel Honsbeek, Head of B2B bij MediaMarkt Nederland. (Foto: Mark Litjens)

De nieuwe dienst, MediaMarkt Zakelijk, is bedoeld om – met name – ondernemers in het mkb te ondersteunen bij de aanschaf en installatie van zakelijke producten en relevante services. Van computer, beeld en geluid tot koffieapparatuur en witgoed. Het is een logisch vervolg op de lancering ervan in het buitenland: ,,Het is een internationaal business-to-business project van MediaMarkt dat ondertussen in landen als Spanje, Italië, België en Duitsland succesvol is uitgerold. Wij zitten nu midden in een pilot met zeven winkels, verspreid over Nederland”, zegt Marcel Honsbeek, Head of B2B bij MediaMarkt Nederland.

Accountmanager

Het succes in het buitenland en de eerste signalen uit eigen land zeggen genoeg: MediaMarkt Zakelijk voegt iets toe. Als je in je onderneming behoefte hebt aan nieuwe apparatuur, dan is het fijn als je daar als ondernemer weinig tijd in hoeft te stoppen.

Honsbeek: ,,Elke ondernemer krijgt een persoonlijke accountmanager die op vragen passende antwoorden geeft. Stel, je hebt nieuwe notebooks en smartphones nodig omdat je personeelsbestand groeit. Dan is de vraag welke producten het beste bij jouw bedrijf passen. Onze accountmanager adviseert in die zoektocht en kan daarbij bovendien putten uit de zakelijke productlijnen van verschillende merken. Ook de installatie van software, een koffieapparaat, een televisie, inclusief het ophangen ervan, kunnen wij verzorgen zodat het nieuwe product meteen bedrijfsklaar is.”

Met vijftig winkels door heel Nederland kan MediaMarkt snel leveren. Vrijwel alles is uit voorraad leverbaar, zelfs grote bestellingen.

''Onze services, zoals schermreparatie, voeren wij op verzoek uit op locatie''

Marcel Honsbeek, Head of B2B MediaMarkt Nederland

Op locatie

,,Onze services, zoals schermreparatie, voeren wij op verzoek uit op locatie. Alles om de ondernemer en de werknemers zo veel mogelijk tijd te besparen en het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo bestaat er de mogelijkheid tot achteraf betalen en onderzoeken we momenteel of leasing van producten tot de mogelijkheden behoort”, verklapt Honsbeek. Op dit moment is MediaMarkt Zakelijk verbonden aan de winkels in Amsterdam (ArenA),

Utrecht (Hoog Catharijne), Den Haag, Rotterdam Centrum (The Corner), Breda, Tilburg en Eindhoven (Ekkersrijt). Uiteraard kun je voor zakelijke vragen ook terecht bij de overige winkels van MediaMarkt. ,,Het plan is om de nieuwe zakelijke dienstverlening uit te breiden naar meer winkels”, aldus Honsbeek. Wie er nu al het fijne van wil weten, kan terecht op de website van MediaMarkt Zakelijk of in een van de genoemde winkels.

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. MediaMarkt Zakelijk.