Nieuws Actueel

Dit zijn de genomineerden voor de Ondernemersprijs 2017

De genomineerden voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn bekendgemaakt. Van de drie genomineerden maakt een ondernemer kans om er tijdens de Ondernemersavond op 3 november met de prijs vandoor te gaan. Binnenkort kan er gestemd worden.

De Ondernemer 20 juli 2017

Foto genomineerden

Inspirerend

In 1996 werd de Ondernemersprijs voor het eerst geïnitieerd. Het idee was om hiermee de regionale economie een nieuwe impuls te geven. Bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en gemeenten waren hierbij betrokken. Goed ondernemerschap is inspirerend, waar anderen iets van kunnen leren, zo was de gedachtegang.

Alleen de beste ondernemers maken kans op een nominatie en worden tijdens de Ondernemersavond in de spotlight gezet. De afgelopen jaren passeerden diverse ondernemers de revue. Het iniatief is in ondernemersland inmiddels een waar begrip geworden, waarbij de Ondernemersavond als absoluut hoogtepunt fungeert.

Genomineerden Ondernemersprijs 2017

De eerste genomineerde van dit jaar is Nico van Eeden. Hij is in 1983 als zelfstandig ondernemer begonnen met zijn schadeherstelbedrijf Schadenet van Eeden in Cuijk. Het bedrijf blijft sindsdien gestaag groeien. Van Eeden loopt voorop in de schadeherstelsector.

Ook Ramon Janssen van AVG uit Heijen maakt kans op de Ondernemersprijs. AVG is een bedrijvengroep die actief is met infrastructurele werken, het leveren van betonmortel en het leveren van recyclingproducten aan (wegen)bouwbedrijven. In 2015 maakte de organisatie een enorme verandering door, waarbij er een switch werd gemaakt naar het volledig ontzorgen van klanten.

Lees ook: Dik Wessels wint Twentse reputatieprijs

De derde kanshebber is René van der Vleuten van Globemilk. Dit is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige (melk)producten en diensten levert die op een duurzame manier bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening. Van der Vleuten begon ooit met een kleine boerderij en heeft dit steeds verder uitgebouwd. Dit leidde uiteindelijk tot de oprichting van Globemilk in 2007.

Ondernemersavond

Tijdens de Ondernemersavond op vrijdag 3 november zullen deze drie totaal verschilende, maar even ambitieuze ondernemers de strijd met elkaar aangaat in de Schouwburg Cuijk. Binnenkort is het mogelijk om je stem uit te brengen.