Nieuws Actueel

'Diverse gegadigden voor MS Mode'

De winkels en de webshop van MS Mode gaan vandaag weer open. De curatoren en Rabobank hebben dit weekeinde een akkoord gesloten over de voortzetting van MS Mode tijdens het faillissement.

Van onze redactie 15 augustus 2016

Ms mode failliet winkels open roland kahn 1065

Het gaat om 130 winkels door heel Nederland waar in totaal ongeveer 840 mensen werken (660 fulltimebanen). Het wachten is nu op een koper, terwijl er wordt gepraat met gegadigden.

Failliet

Dameskledingketen MS Mode moest 5 augustus surseance van betaling aanvragen en werd afgelopen donderdag failliet verklaard. Er is de afgelopen dagen stevig onderhandeld over een oplossing. Zowel curator als de bank is tevreden over de uitslag en noemt de regeling 'in het belang van alle betrokkenen'. Bovendien vergroot dit de mogelijkheden voor een doorstart van (delen van) MS Mode.

Diverse gegadigden

Curator Frits Kemp: "Er ligt een goed akkoord, dat ertoe kan bijdragen dat we snel een koper voor MS Mode kunnen vinden. Er zijn diverse gegadigden voor MS Mode waarmee gesprekken worden gevoerd en gevoerd gaan worden."

Gerelateerde artikelen:

Winkels MS Mode blijven nog even openMS Mode vraagt faillissement aanNegatief sentiment nekslag voor MS ModeMS Mode in het nauw: bij deze winkels ging het al misDoek valt voor MS Mode: 660 banen op de tocht