Aangeboden door bol.com

Branded Content E-commerce

Succesvol online verkopen? Bekijk deze tips van experts en topondernemers

Succesvol zijn in e-Commerce is steeds belangrijker. Maar wat doe je met data, logistiek, adverteren? In deze vijf video's hoor je van topondernemers en experts van bol.com hoe je dat aanpakt.

Van onze redactie 19 november 2021

Vijf video's met tips voor succesvolle e-Commerce

Renate Gerschtanowitz (zelf ook online ondernemer) en e-Commerce expert Bas Urlings presenteren vijf korte, waardevolle talkshows met topondernemers en experts van bol.com die hun kennis en adviezen graag delen. Dit zijn de onderwerpen:

De kracht van data

Data is onmisbaar bij online ondernemen. Alles is te meten en bij te stellen, cijfers bieden inzicht en mogelijkheden om nog gerichter en zorgvuldiger je klanten te benaderen. Deze video bevat tips over verkoop- en assortimentanalyses en kansrijke zoektrends. Met Marian van Diepen (Head of Platform - Lifestyle & Living bij bol.com) en Magdy Kandil (marketplace en e-Commerce specialist bij Nutribullet).

Logistiek ontzorgen

Hoe zorg je er ook tijdens topdrukte voor dat pakketten op tijd worden bezorgd? Wat moet je als ondernemer met 13.000 verschillende producten juist wél en juist níet doen om de verwachtingen van je klanten waar te maken? Met Vincent Weijer (COO bol.com), Bart Telderman (bestdealsonline.nl) en Jamor de Jong (internetondernemer).

Optimale zicht- en vindbaarheid

Jouw assortiment extra in de schijnwerpers zetten en artikelen hoog in de zoekresultaten terugvinden. Hoe zorg je voor optimale zichtbaarheid op de juiste plekken, wat kost het en vooral: wat levert het op? Met Justin Sandee (Head of Retail Media Management bij bol.com), Sjoerd Trompetter (oprichter Naif) en David van Hoven (e-Commerce director bij Chiq).

Samenwerken aan groei

Steeds weer kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. De experts van bol.com denken als ondernemers en staan dichtbij de partners die via het platform verkopen. Partners zoals ondernemer Tom te Riele die alleen al via bol.com circa 30 miljoen euro omzet draait en dit jaar in totaal de 100 miljoen passeert. Met Eduard Hoogenboom (Director Partner Network bol.com) en Tom te Riele (oprichter/eigenaar TOM BV).

Trends en toekomst

Betrouwbaarheid, garantie van levertijden en het verhaal achter het product. Ook in de toekomst zijn dit belangrijke trends voor ondernemers in e-Commerce. En hoe ver reikt de invloed van China? Met John Lin (Ecosystem Business Developer bij bol.com) en Jeroen van der Meer (Marketplace & Sourcing manager bij Tommy Teleshopping).

Ben jij een pro in e-commerce en wil je méér in-depth kennis? Bezoek het Partnerplatform van bol.com voor trends, expertvisies en platformondernemen in de praktijk.