Nieuws E-commerce

Startup Glunder komt met flexibel mondzorgabonnement

Nieuw in de wereld van de mondzorg is het flexibele abonnement van Glunder, waarmee mensen de gewenste producten altijd in huis hebben. Met 150 tot 200 verzendingen per week heeft het concept zich naar eigen zeggen inmiddels bewezen. In samenwerking met specialisten helpt de startup steeds meer klanten bij hun dagelijkse mondverzorging.

Van onze redactie 1 december 2021

Man poetst tanden spiegel

Met een ruim assortiment A-merken belooft Glunder de beste producten aan huis te leveren. Foto ter illustratie, bron: Shutterstock

Het concept van Glunder is helder: met complete pakketten en een unieke naleverservice hebben klanten altijd alles in huis voor hun dagelijkse mondverzorging. Van tandenborstels en tandpasta tot ragers en mondspoeling. Met een ruim assortiment A-merken belooft het jonge bedrijf de beste producten aan huis te leveren. Klanten bepalen zelf de frequentie. De abonnementen van Glunder zijn bovendien volledig flexibel.

,,In markt de bleek nog geen concept te bestaan waarin je eens in de zoveel weken alle mondverzorgingsproducten ontvangt die je graag en vaak gebruikt''

Ramon van Soelen, Glunder

Broers startten vanuit eigen dagelijkse behoeftes én veelgehoorde irritaties van anderen

Glunder is in 2021 opgericht door de broers Ramon en René van Soelen, vanuit hun eigen dagelijkse behoeftes én veelgehoorde irritaties van anderen om hen heen.

Ramon van Soelen: ,,Regelmatig poetsten wij met een verouderde tandenborstel of maakten we te lang gebruik van dezelfde ragers. Dit moet anders, dachten wij. In markt de bleek nog geen concept te bestaan waarin je eens in de zoveel weken alle mondverzorgingsproducten ontvangt die je graag en vaak gebruikt. Reden voor ons om dit concept te ontwikkelen.” René van Soelen: ,,Het gemakkelijk maken en flexibiliteit bieden, waren belangrijke uitgangspunten voor ons.”

De broers Ramon en René van Soelen en hun product. Foto: Glunder

Pakket speciaal voor gevoelige tanden of het tegengaan van een slechte adem

De abonnementen van Glunder zijn aan te passen, te pauzeren of stop te zetten naar eigen wensen en wanneer men wilt. Klanten zitten volgens de broers Van Soelen nergens aan vast en bepalen zelf hoe vaak zij hun producten ontvangen. Wie voor extra gemak gaat, kiest voor een op maat samengesteld pakket. Denk aan een pakket speciaal voor gevoelige tanden, het tegengaan van een slechte adem of bijvoorbeeld de juiste verzorging voor een beugel.

Steeds meer vaste klanten maken inmiddels gebruik van de service van Glunder. René van Soelen: ,,De reacties zijn zo positief, dat wij vol vertrouwen onze missie vervolgen: ervoor zorgen dat iedereen altijd de juiste en schone producten in huis heeft en daarmee van een optimale mondverzorging is verzekerd.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws