Nieuws Actueel

Event met ex-F1 coureur Doornbos bij Autohaas Apeldoorn

Het Apeldoornse Volkswagen Autohaas houdt donderdag 17 november een business event om de innovaties van Volkswagen te tonen. Gastspreker die avond is ex-F1 coureur Robert Doornbos.

Floris Visman | Foto: Wikimedia 7 oktober 2016

Robert Doornbos Autohaas Volkswagen F1 business event

De Gelderse merkdealer wil de nieuwe innovaties van Volkswagen graag introduceren bij nieuwe ondernemers. Daarom zijn leden van de Apeldoornse business-club en overige lokale ondernemers welkom op het evenement.

Workshops

De avond staat in het teken van innovatieve en actieve workshops. Zo kun je live digitaal een auto samenstellen en kun je leren hoe je het beste augmented reality kan toepassen op een auto. Er is ook nog een borrel en je maakt kans op een week lang rijden met een innovatieve Volkswagen.

Voorbeelden innovatie

Innovatie in de autowereld kan zorgen voor verbeterde veiligheid. Zo kan de Golf automatisch in de rijstrook blijven, stopt de Passat als je onwel wordt en waarschuwt de Polo als je vermoeid raakt.

Robert Doornbos

Gastspreker voor de avond is ex-F1 coureur Robert Doornbos. Hij is tegenwoordig analist bij Ziggo en hij schrijft columns voor Top Gear. Tijdens zijn Formule 1-carrière reed hij onder andere voor Red Bull, het team waar nu de Nederlander Max Verstappen voor uitkomt.