Nieuws Familiebedrijf

Rijssense modezaak en koffiewinkel blijft maar groeien

„Een dekbedovertrek, een leuke lampenkap, een tafel en een schilderij zijn er te koop. En een overheerlijke Italiaanse koffie. Het lijkt een beetje op de formule van de Hutspot-zaken in Amsterdam en Utrecht”, zegt Hetty Wansink tegen Tubantia, die samen met haar zus Inge de modezaak She’s Different aan de Elsenerstraat runt.

Ronald Vrugteman | Foto: Christian van der Meij 26 september 2017

She s different hetty wansink jurrien wansink inge wansink rijssen

De zaak, met volgens de zussen, kleding in het topsegment, wordt fors uitgebreid. De doorgang naar de naastgelegen unit is al gemaakt, maar die wordt nog afgeschermd met een wand. Aan de andere kant wordt flink doorgewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de opening op 12 oktober van She’s Different Coffee and More.

Coffeecorner

Voor de koffie zorgt straks Jurrien de Jager, Hetty’s 21-jarige zoon die met zijn studie International Hospitality Management aan het laatste jaar op de hogere hotelschool bezig is. Klanten van de zaak kunnen in zijn ‘coffeecorner’ ook terecht voor belegde broodjes, appelgebak en huisgemaakte monchoutaart. „En als je het kopje waar de koffie in geserveerd wordt mooi vindt, dan koop je het toch. In feite is alles wat je ziet te koop”, zegt Jurrien.

Lees ook: Tosti blijkt opeens cashcow van de horeca

En dat geldt ook voor de tafel die Michel Pas, werkzaam in de binnenvaart, aan het maken is in de nog kale ruimte. „Michel is enorm creatief als het gaat om het ontwerpen en maken van meubels. De producten van zijn hand passen heel goed in ons nieuwe concept, waarbij beleving voorop staat. Eigenlijk draait alles om beleving. Zo hangen hier straks ook de kleurrijke schilderijen van mijn dochter Sharon. Als aankleding, maar tevens zijn ze te koop”, zegt Hetty.

Showroom

„De extra ruimte kan ook worden gebruikt als showroom. Voortman Keukens plaatst hier bijvoorbeeld een keuken voor het lunchroomgedeelte. En voor het pand maken we een groot terras”, vult Inge aan.

De zussen, die hiervoor de winkel op het Schild hadden, zijn tevreden met de locatie aan de Elsenerstraat. Hetty: „Het winkelend publiek weet ons te vinden, hoor.”

Eigenlijk draait alles om beleving.

Hetty Wansink, She's Different.