Nieuws Actueel

Glossy Twentse Zakenvrouwen gepresenteerd in Enschede

In het Balengebouw, het nieuwe onderkomen van Tubantia en de omroep 1Twente, is donderdagavond het magazine Twentse Zakenvrouwen gepresenteerd. In de glossy staan 34 zakenvrouwen in de spotlights, schrijft de Tubantia.

Gerben Kuitert | Foto Reinier van Willigen 15 december 2017

Twentse zakenvrouwen 01

Het is sinds 2009 al weer de zesde uitgave van Twentse Zakenvrouwen. In totaal zijn er sindsdien 314 Twentse ondernemers geportretteerd in het blad. Het eerste exemplaar werd door commercieel directeur Bert Bodde van TC Tubantia overhandigd aan Bianca van der Lee. Deze zakenvrouw met Twentse roots werd drie weken geleden winnares van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017.

Marktleider

Met haar bedrijf Chaud Devant, dat trendy werkkleding voor keukenpersoneel op de markt brengt, is Bianca van der Lee marktleider in Nederland. Bianca van der Lee, die opgroeide in Oldenzaal, vertelde onder meer over haar nieuwste project. Dat is de ontwikkeling van een schoen met slipvrije zool voor koks. Dat doet ze samen met het Michelin, bandenproducent en tevens uitgever van de vermaarde gids die restaurants beoordeelt.

Lees ook: Kim Kötter, van Miss Universe tot succesvolle zakenvrouw

Oplage 8000 exemplaren

Naast Bianca van der Lee behoorden ook Regina Nieuwmeijer, mede-eigenaar van de Talentgroep Twente en Twents Zakenvrouw van het jaar 2012 en voormalig top-schaatsenrijdster Monique Kleinsman tot de gasten, die door presentator Martin Ruesink werden geïnterviewd. Twentse Zakenvrouwen - oplage 8.000 exemplaren - wordt op basis verstuurd naar alle Twentse bedrijven met meer dan vijf werknemers en naar horecabedrijven (met leestafel).