Nieuws Actueel

Gordon opent nieuwe horecazaak in Amsterdam: The Toast Club

Gordons horeca-avontuur is kennelijk nog lang niet ten einde. De presentator en voormalig zanger opent binnenkort in Amsterdam een nieuwe zaak: The Toast Club. Daar gaat hij tosti's en hamburgers verkopen, schrijft het AD.

AD | Foto: ANP Kippa 18 april 2018

Gordon Blushing Toast Club Amsterdam

,,En wederom een geweldige stap gezet in mijn horeca avontuur!", jubelde Gordon vandaag op sociale media. ,,Binnenkort op een geweldige locatie in Amsterdam een nieuw concept." The Toast Club moet volgens Gordon 'the place to be' worden voor 'heerlijke tosti's en hamburgers (ja ook vega en vegan opties)'. Gordon noemt de zaak 'alweer een droom die uitkomt' en belooft snel meer informatie over zijn plannen.

Lees ook: Modemerk SuperTrash krijgt met doorstart een nieuwe kans

Blushing

De entertainer is sinds een paar jaar tevens horecaondernemer. In 2014 opende hij de deuren van zijn eerste thee- en koffiesalon Blushing in Blaricum. De keten is inmiddels ook in Amsterdam en Rotterdam te vinden. Gordon heeft nog meer plannen, zo kondigde hij vorig jaar zomer aan 's werelds eerste 'healthy fast food and coffee to go drive thru restaurant' te willen openen.