Nieuws Actueel

Graanpletterij De Halm wint Bernhezer Ondernemersprijs

Rob van den Berg en René van der Locht van Graanpletterij De Halm uit Heeswijk-Dinther hebben zaterdagavond de Bernhezer Ondernemersprijs 2016 gewonnen. Zij lieten Marya Schoenen en Tassen en Van Boxtel Groep BV achter zich, schrijft het Brabants Dagblad.

Roy van der Lee 17 oktober 2016

Graanpletterij

De Halm werd in 1977 opgericht en verwerkt biogische granen van hoofdzakelijk Nederlandse bodem. Die worden verwerkt tot bijvoorbeeld ontbijtproducten. Volgens de jury is het bedrijf erg verantwoord en duurzaam bezig.

Bedrijfseconomisch succesDe prijs werd zaterdagavond uitgereikt tijdens het Bernhezer Business Event in een goedgevulde De Pas in Heesch. De jury beoordeelt de genomineerden onder meer op hun missie, visie, bedrijfseconomisch succes en werkgeverschap. In de jury zit onder anderen burgemeester Marieke Moorman.

Rob van den Berg is blij met de winst. "Het kan echt alle kanten op, dacht ik, toen op het podium alle kanshebbers werden gepresenteerd. We hebben allemaal iets unieks."

Maar de keus viel uiteindelijk dus op De Halm. "We hebben er een beeld, bloemen en een heel leuke avond aan overgehouden", gaat Van den Berg verder. "Wie weet wat het nog gaat opleveren aan extra aanloop."

Jonge OndernemersprijsDe Jonge Ondernemersprijs in Bernheze gaat dit jaar naar Paul Bouwman van Fotohokje.nl, eveneens uit Heeswijk-Dinther. Zijn bedrijf verhuurt, zoals de naam al doet vermoeden, fotohokjes aan evenementen. Hij eindigde voor Depot en Lasertechniek Nederland.

Wie weet wat de Business Award ons nog gaat opleveren aan extra aanloop.