Nieuws Actueel

Groninger Joshua Valkenier in race voor EY Entrepeneur of the Year award

Joshua Valkenier is genomineerd voor de EY Entrepreneur Of The Year award, de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld. Valkenier is de enige Groninger in het gezelschap van tien genomineerden en is in de race voor de prijs vanwege het concept Deficare dat zijn bedrijf Defibrion heeft opgezet. Daarmee levert Valkenier een totale veiligheidsoplossing voor bedrijven.

Van onze redactie 2 juli 2016

Complete ontzorging is het doel van het concept Deficare. Er wordt één contract afgesloten voor alle veiligheidsapparatuur, waaronder AED’s en brandblussers. Doordat al het onderhoud en de trainingen voor werknemers in één bezoek worden uitgevoerd, worden er veel kosten bespaard.

Milieubewust Daarnaast is het beter voor het milieu en daarmee een duurzaam concept, gezien het feit dat er minder verschillende onderhoudschecks nodig zijn. Mede dankzij de ontwikkeling van Deficare, is Defibrion momenteel sterk aan het groeien. HoudingOnder meer doordat Joshua als ondernemer een visionaire, ambitieuze en innovatieve houding heeft, is hij genomineerd voor de EY Entrepreneur Of The Year Award. Hij houdt zich met name bezig met de ontwikkeling van nieuwe ideeën en niet zozeer met de operationele leiding. ‘Ik inspireer meer dan dat ik controleer. Wil je dat je bedrijf zich blijft ontwikkelen, dan moet je leren loslaten’, aldus Joshua. GenomineerdenSamen met negen andere ondernemers, onder wie Jaap Korteweg van de Vegetarische Slager en Merijn Everaarts van Dopper, dingt hij mee naar de hoofdprijs. Op 6 september zal bepaald worden wie er doorgaan naar de finale, waarna op 6 oktober de winnaar bekend zal worden gemaakt. Bekijk de website om meer te weten te komen over deze prestigieuze prijs en de genomineerden: www.ey.com/NL/nl/About-us/Entrepreneurship/Entrepreneur-Of-The-Year