Nieuws Actueel

Hippe huisjes op Parcival

Maarten van de Rakt | Foto: Roompot 29 januari 2016

Roompot Schaijk

Aan de Zeelandsedreef in Schaijk strijkt Roompot Vakanties neer met 136 hippe huisjes op het terrein van camping Parcival.

Samen met Roompot blaast de Schaijkse ondernemer Charles Veerkamp (25) nieuw leven in het familiebedrijf. In 2012 nam hij het stokje over van zijn zieke vader. "Het was een gewone camping met stacaravans. Ik zag dat dat concept niet toereikend was, want de vakantiemarkt is volop in beweging."

Met zijn visie, die draait om de Maashorst, kon hij Roompot overtuigen. "Aansluiting zoeken bij het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant is in alles het uitgangspunt. De Maashorst is nog veel te weinig bekend. Daar liggen juist kansen."

136 huisjesHet plan voorziet in 136 huisjes en een centrumgebouw: een gerenoveerde schuur met receptie, restaurant, speelbos en bowlingbaan. Moderne troef is een drone-parcours.

"We gaan op zoek naar particuliere investeerders. Ze kunnen hun woning zelf gebruiken of verhuren via Roompot Vakanties. Daar is al veel animo voor", meldt Veerkamp.

De woningen worden vanaf medio 2016 in fases gebouwd.