Podcast Horeca

Hagelswag wil de wereld veroveren met kwaliteitshagel

Aan tafel met een boterham met hagelslag kwamen twee jonge ondernemers op het idee om kwaliteitschocola voor op brood te gaan maken. Hagelswag was geboren en niet heel veel later is het al een groot succes. Internationaal. In onze podcast doen bedenkers Robbert Vos en Lennart de Jong hun opmerkelijke verhaal. Luister mee.

De Ondernemer 13 maart 2019

Hagelswag 3

Het verschil tussen hagelslag en Hagelswag zit 'm niet in een letter. Ook niet in de verpakking: een doosje versus een fraaie fles. Volgens het duo achter Hagelswag, Robbert Vos en Lennart de Jong, is hagelslag niets meer dan suiker met een laagje cacao, terwijl Hagelswag kwaliteitschocolade is. En daarom is het, anders dan hagelslag dat alleen populair is in onze contreien, een uitstekend product om wereldwijd aan de man te brengen. In de nieuwe podcast van De Ondernemer vertellen de twee hoe een uit de hand gelopen grap traditioneel Nederlands broodbeleg nieuw leven inblaast. 'Met de allerlekkerste chocolade kun je wel de grens over'.'