Nieuws Actueel

Lustrum Horecabeurs Noord Nederland in Martinikerk

Horecabeurs Noord Nederland viert op 3 oktober haar vijfjarig bestaan in de Martinikerk in Groningen. Ruim zestig standhouders laten bezoekers kennismaken met nieuwe producten en diensten voor de horeca.

Foto: Niels de Vries 21 september 2016

Net als eerdere jaren is er weer een biertapwedstrijd, kookwedstrijd (Klaar Af Kook) en vinden de Noord-Nederlandse baristakampioenschappen plaats tijdens de beurs. Ook voor bezoekers is er veel te doen, zoals deelnemen aan baristaworkshops. Op de Cocktail Plaza & Spirits geeft Hooghoudt presentaties over de geschiedenis van jenever in de horeca. Hooghoudt destilleerderij presenteert onder leiding van smaakmakers Lennart Deddens, Peter Torenbosch en Laurens Speek de onderdelen Perfect serves & Cocktails. Verder is Lijfering Drankengroothandel aanwezig met een Bier Plaza.

Organisator Joris van Berkel is trots op het vijfjarig bestaan van zijn beurs. "De Horecabeurs Noord Nederland is echt aan het groeien, dat is te merken aan de oplopende bezoekersaantallen van voorgaande jaren maar ook aan de reacties van deze bezoekers en standhouders. We zijn ontzettend blij met de beurs zoals hij is, maar we willen blijven groeien en verbeteren."