Nieuws Actueel

Jury Amsterdamse Ondernemersprijs is bekend

De elf juryleden van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2016 zijn bekend. De jury wordt gevormd door vijf vertegenwoordigers van de deelnemende partners en zes oud-winnaars van de Amsterdamse Ondernemersprijs.

De Ondernemer 24 oktober 2016

Duncan stutterheim IDT

De jury bestaat uit Quinty Danko (De Ondernemer), Tim van der Meer (Marktlink), Stefan Lohuis (Rabobank Amsterdam), Hans van Wijk (Gemeente Amsterdam), Bart Drenth (MKB Amsterdam), Maarten Beucker Andreae (TTY Internet Solutions), Philip Hillige (Skins Cosmetics), Duncan Stutterheim (ID&T), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely), Henk Janssen (Lightwell) en Felix Guttmann (Canal Company).

Waardering

De Amsterdamse Ondernemersprijs is een blijk van waardering voor ondernemers in de stad en wordt uitgereikt aan de meest innovatieve, creatieve en betrokken ondernemer van de stad. De afgelopen jaren ging deze prijs naar Henk Janssen van Lightwell (2015) en Henk Jan Beltman van Tony's Chocolonely (2014). Dit jaar behoren oa. Nina Poot van ANNA+NINA, Peter Warman van Newzoo en Oos Kesbeke van Kesbeke Fijne Tafelzuren tot de kanshebbers.

Week van de Ondernemer

Uit de tien genomineerden kiest de jury drie finalisten. Zij zullen zich op 16 november tijdens de Week van de Ondernemer presenteren en zich te profileren als dé Amsterdamse Ondernemer van het jaar. Het aanwezige publiek, dat bestaat uit gasten en collega-ondernemers, wordt gevraagd live een voorkeursstem uit te brengen. De uitslag van deze stemming bepaalt samen met het oordeel van de jury wie met de Ondernemersprijs naar huis gaat.