Nieuws Actueel

Kijken: dit zijn de geheimen achter snelle groei

Tijdens de serie online masterclasses Groeimasters helpen door de wol geverfde ondernemers je groeien. Tijdens de eerste masterclass worden de geheimen achter snelle groei geïntroduceerd. Waarom moet je als ondernemer eigenlijk groeien, wat zijn daarvan de valkuilen, de verschillende groeifasen en de rol die de ondernemer daarin speelt?

De Ondernemer 16 februari 2018

Groeimasters masterclass

Onder leiding van presentator Annemarie Brüning en vaste side kick Kees de Jong (ondernemer en mede initiatiefnemer NLgroeit) delen topondernemer Han de Groot (onderzoeksbureau Metrix Lab) en prof. dr. Justin Jansen (Erasmus Universiteit Rotterdam) hun ervaringen en de geheimen achter snelle groei.

Masterclasses
Groeimasters is een serie online masterclasses die jou helpt om te groeien. Je werkt aan jezelf en aan jouw onderneming en verbetert zo je groeivermogen. Wij nodigen je uit om deze online serie alleen of met de leiders in je onderneming te volgen. Iedere maand op een vast moment zet je concrete stappen om beter te worden in groei. De serie masterclasses bestaat uit 10 afleveringen. De online masterclasses duren ca. 60 minuten en zijn online te volgen.