Nieuws Actueel

Klaas Knot opent MKB Ondernemers Congres

De president van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot, opent op 27 oktober 2016 het MKB Ondernemers Congres. Het congres in het Beatrixgebouw van de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht is inmiddels uitgegroeid tot het grootste MKB-evenement van Nederland.

De Ondernemer 9 september 2016

Klaas Knot

%VIDEOWIDGET%

Medeorganisator Wouter Mathijs: “Klaas Knot weet als geen ander wat het belang is van het MKB voor Nederland en Europa. Daarnaast heeft hij zich in het verleden uitgesproken over nieuwe financieringswijzen voor het MKB, oftewel hij maakte zich sterk voor een grotere mate van veerkracht van ondernemers. Dat maakt hem voor ons de gedroomde openingsspreker.”

Klaas Knot heeft ruim veertien jaar verschillende functies bekleed voordat hij in 2011 tot president van De Nederlandsche Bank werd benoemd. Naast zijn werk voor DNB, is Knot werkzaam als hoogleraar Geld en Bankwezen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook is hij anderhalf jaar werkzaam geweest als econoom aan het Internationaal Monetair Fonds.

Over het congresMet 50 kennis sessies en 10 keynote sprekers kunnen de 2000 aanwezige ondernemers kennis en inspiratie opdoen én hun netwerk verder uitbreiden. Presentator Jort Kelder neemt de ondernemers, gedurende het plenaire deel van het programma, op zijn eigen uitgesproken wijze mee langs de verschillende keynote sprekers, zoals rasondernemers Roland Kahn en Arko van Brakel en business coach Laura Babeliowsky.