Nieuws Logistiek en transport

Dachser opent nieuw warehouse bij Rotterdam

Dachser Logistics Center Rotterdam heeft de deuren van het nieuwe warehouse in Waddinxveen officieel geopend. Door de uitbreiding van 17.278 extra vierkante meter opslagruimte bovenop de bestaande warehouse activiteiten, beschikt de logistiek dienstverlener nu over een totale opslagcapaciteit van 50.000 vierkante meter met plaats voor 55.000 pallets.

Van onze redactie 7 december 2020

DACHSER IMG 0329

Vestiging Dachser

De nieuwe vestiging ligt aan de A12 op de logistieke hotspot Distripark Doelwijk van de Zuid-Hollandse gemeente, op 40 kilometer van de haven van Rotterdam en 45 kilometer van de luchthaven Schiphol.

,,Door deze strategische ligging met directe aansluiting op ons Europees groupage netwerk, zijn onze klanten direct verbonden met Europa en de rest van de wereld’’, zegt Edwin Vermeulen, General Manager Dachser Logistics Center Rotterdam.

Lees ook: Corona stelt logistieke flexibiliteit op de proef

"Extra opslagcapaciteit is harder nodig"

In december 2019 werd de eerste paal geslagen. De plannen voor een nieuwe uitbreiding had de logistiek dienstverlener voor de coronacrisis al concreet. Het proces is precies op tijd voltooid. ,,Met name in de sectoren waar wij actief in zijn zoals tuinieren, doe-het-zelf, sportartikelen, cosmetica en elektronica geven mensen meer geld uit’’, legt René van Zandbergen, Contract Logistics Manager Dachser Benelux, uit. ,,De extra opslagcapaciteit is daarom nu nog harder nodig en een deel van de nieuwe vloer is alweer gevuld."

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.