Aangeboden door AMI Kappers

Branded Content Mode

AMI Kappers verovert kapperswereld: doe jij mee?

Bij het starten van je eigen salon komt natuurlijk heel wat kijken. Hoe fijn is het als je hierbij de steun krijgt van een franchisegever? AMI Kappers is altijd bezig met ontwikkeling. Mede daarom is het bedrijf continu op zoek naar startende én bestaande salons. Droom jij van je eigen salon? Dan helpt AMI Kappers jou graag om onder de vlag van AMI Kappers een eigen onderneming op te zetten of een salon over te nemen.

Van onze redactie 18 november 2019

Ami kappers kapperswereld

Redactie

Alle ruimte voor je eigen identiteit

Jouw eigen identiteit laten zien aan je (lokale) doelgroep, dat is in het kappersvak ontzettend belangrijk. Dat vinden we bij AMI Kappers ook. Formulemanager Dea Kijk in de Vegte: ,,Als ondernemer krijg je hier dan ook alle ruimte voor bij AMI Kappers.” Jij hebt de ambitie en wij de ervaring. Dat is toch de perfecte combinatie?

De deuren van het AMI-huis staan altijd voor je open

Jij bent natuurlijk het liefst bezig met dat waar je goed in bent en waar je passie ligt: het kappersvak. Om jou bij heel veel facetten van het zelfstandig ondernemerschap te ondersteunen en te ontzorgen, staat iedere dag op het AMI huis, het hoofdkantoor, een team van specialisten voor je klaar. ,,Je hebt je eigen franchise-coach, er ligt een kant en klaar marketing- en opleidingsplan voor jouw salon klaar en de ICT-specialisten van AMI Kappers zorgen ervoor dat jouw salon online goed bereikbaar is voor je doelgroep, én dat jij optimaal kunt werken met de systemen die je nodig hebt”, vertelt Dea.

Als eerste en enige kappersorganisatie gecertificeerd door de NFV

AMI Kappers is, na een zeer strenge toetsing, als eerste en enige kappersorganisatie in Nederland beloond met het gecertificeerd lidmaatschap van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Franchiseorganisaties moeten aan zeer strenge voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor dit kwaliteitslabel. We zijn er ontzettend trots op dat wij dit certificaat hebben mogen ontvangen.

Ben jij er klaar voor?

Als franchiseondernemer bij AMI Kappers moet je een échte ondernemer zijn, in hart en nieren. Jij hebt lef, het liefst een flinke dosis. Je bent enthousiast, kent de wensen van de klant als geen ander en het allerbelangrijkste: je gáát ervoor. Omschreven we jou zojuist in een notendop? Dan ben jij, net als onze huidige franchisenemers, precies de ondernemer die we zoeken! Sta je te popelen om ondernemend het kappersvak uit te oefenen? Herken jij je in ons aanbod en begint het ondernemersbloed bij jou sneller te stromen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar ambitieuze mensen.

Kijk voor meer informatie op www.amifranchise.nl. Bellen kan naar Dea Kijk in de Vegte op 0570-200225 of mail naar dea@amikappers.nl.