Podcast Actueel

De Ondernemer Radio: over Booking.com, Brexit en 'back to business'

Een nieuwe studio, een nieuw wekelijks programma: De Ondernemer is terug op de dinsdagmorgen bij New Business Radio. De dagelijkse Update die vanuit huis werd gemaakt vanwege de coronamaatregelen, maakt plaats voor de alom bekende wekelijkse uitzending, live vanaf het Mediapark in Hilversum.

Van onze redactie 11 mei 2020

Laatste update: 12 mei 2020 14:30

In deze weer eerste wekelijkse dinsdag-uitzending met Thomas Hendriks als presentator - hierboven terug te luisteren - was startup-strateeg Niels Meijssen te gast over zijn initiatief een nieuwe boekingsite op te tuigen.

Een nieuwe Booking.com in de maak?

Niels Meijssen liet zijn onvrede blijken in een berichtje op zijn LinkedIn-account over de aanspraak die Booking.com gaat maken op de NOW-regeling. En hij voegde er aan toe: bij meer dan 1000 reacties zou hij een crowdfundingcampagne opzetten om een nieuw soort boekingsite op te tuigen. Aan ons vertelt hij de tussenstand en wat dat betekent voor zijn mogelijke vervolgplannen.

Marcom-expert Thijs van Dijk vertelt onder meer over hoe een bedrijf zich het beste kan positioneren in deze periode van back to business, én we bellen naar Londen, met Brexit-expert Lennard van Otterloo.

De Ondernemer Radio: wekelijks op de dinsdag

Ruim een jaar geleden startte De Ondernemer met een wekelijkse talkshow op New Business Radio, de online zender voor ondernemers. Elke dinsdag om 10.00 uur was er een (top)ondernemer of andere expert uit het bedrijfsleven die aanschoof in de studio, en belden we met 'onze man in Londen', Lennard van Otterloo, over Brexit.

Vanwege de coronamaatregelen maakte de wekelijkse studio-uitzending plaats voor een driemaal daagse korte Corona Update - later De Ondernemer Update - die door het team van New Business Radio en De Ondernemer vanuit huis werd gedaan.

Met ingang van dinsdag 12 mei starten de wekelijkse uitzendingen op dinsdag weer, met presentator Thomas Hendriks. Dit alles is live online te beluisteren via deze linken na de uitzending als podcast op onze website en onder meer via iTunes, Spotify en Soundcloud.

Foto hieronder: marcom-expert Thijs van Dijk (links) en presentator Thomas Hendriks in de nieuwe studio op het Mediapark.

Thomashendriks thijsvandijk studio radio mediapark

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.