Nieuws Actueel

Office Depot verzorgt kantoorartikelen AZ

Office Depot verzorgt komend seizoen de kantoorartikelen, papier, inkt en toners bij eredivisieclub AZ. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Tegelijk bracht Scholten Awater naar buiten dat het ook komend seizoen verbonden blijft aan NEC. De IT-hardware dienstverlener uit Nijmegen heeft gekozen voor een positie op de mouw van het wedstrijdshirt.

De Ondernemer 30 mei 2016

Lasseschone

Ruben van 't Loo, salesmanager bij Office Depot, is enthousiast over de samenwerking met AZ. "Met meer dan 25 jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties over de hele wereld kan Office Depot de club helpen ook buiten het veld productiever te zijn, en zijn processen efficiënter in te richten en kosten te verlagen. We willen onder meer het assortiment van AZ optimaliseren. Dat AZ ons kiest voor het leveren van kantoorartikelen, spreekt veel vertrouwen uit in ons als leverancier."Ook Mathijs Kraakman, accountmanager bij AZ, is tevreden over de overeenkomst. "Office Depot spreekt met dit sponsorcontract veel vertrouwen uit in onze club. We zijn verheugd dat een ervaren en internationaal merk als Office Depot zich op deze manier aan ons wil verbinden en ons helpt onze organisatie nog verder te professionaliseren."

Scholten AwaterScholten Awater is sinds 2012 verbonden aan NEC. "We hebben daar duidelijke doelstellingen aan verbonden", aldus Luuk Slaats, commercieel directeur Scholten Awater. "Naast een grotere landelijke naamsbekendheid, lokale maatschappelijke betrokkenheid en een verhoging van onze klanttevredenheid hebben we de afgelopen jaren ook mooie zakelijke successen gerealiseerd. De doelstellingen zijn gerealiseerd en het is nu tijd voor iets nieuws, maar we blijven vanzelfsprekend NEC op diverse fronten ondersteunen. Wij laten dit komend seizoen graag zien door ons logo te verbinden aan een mouwpositie op het shirt."Bart van Ingen, algemeen directeur van NEC, zegt verheugd te zijn over de vervolgde samenwerking. "Wij zien dit als een prachtig compliment voor de weg die we zijn ingeslagen. Wij geloven in langdurige relaties en zijn dan ook blij met de overeenstemming die we hebben kunnen bereiken. Scholten Awater is voor ons altijd een voorbeeldpartner geweest. Een Nijmeegse organisatie die de club in goede en slechte tijden is blijven steunen. Het is altijd een gezamenlijke onderneming geweest om waarde voor elkaar te creëren, niet alleen financieel of qua naamsbekendheid, maar zeker ook maatschappelijk."