Nieuws Actueel

Olcay Gulsen begint aan nieuw zakelijk avontuur

Leidsestraat, P.C. Hooftstraat, Veemarktstraat. In die volgorde opent mode-ontwerpster Olcay Gulsen vestigingen van haar nieuwe winkelketen ST. Studio. De 'volwassen variant' op haar succesvolle merk Supertrash neemt eind april of begin mei zijn intrek in het pand aan de Veemarktstraat 44 in Breda.

Tom Hayes | Foto: Levin den Boer 9 maart 2016

Olcay Zaak

Lees ook: Olcay Gulsen: 'Ik wil iets zinvollers doen'

"Hiermee komt voor ons een lang gekoesterde wens uit", zegt woordvoerster Kim Harmsen van ST. Studio. "Breda is een belangrijk winkelgebied, daar maken wij graag deel van uit. Daarnaast komt Olcay natuurlijk uit Brabant (Waalwijk, TH). Ze vindt het leuk om met haar winkels dichterbij te zitten." In Den Bosch opent later dit jaar ook een filiaal van Gulsens keten, en in Eindhoven zit al langer een Supertrash.

Breda krijgt de derde vestiging waarin het nieuwe concept van Supertrash wordt uitgerold.

ST. Studio is een nieuw label binnen Gulsens succesvolle mode-imperium. De collectie is volgens Gulsen zelf klassieker en tijdlozer dan die van Supertrash.

Breda is blij met de plannen. Centrummanager Annemieke Verstappen: "Olcay is iemand die een duidelijk signatuur neerzet en een jonge doelgroep aanspreekt. Een pittige tante. Wat ik vooral goed vind: het bedrijf is niet zo groot dat het onpersoonlijk wordt. Ze heeft smoel. Laten we hopen dat er meer van dit soort vrouwen met ballen opstaan."