Nieuws Actueel

Ondernemershuis Deventer verhuist naar Gasfabriek

Het Ondernemershuis Deventer verhuist op 1 februari naar het voormalig gasfabriekterrein aan de Zutphenseweg 6 in Deventer. Het vestigt zich daar in het voormalig Essentpand, meldt de Stentor.

de Stentor | Foto: Thinkstock 19 januari 2017

Laptop Werken Koffie Thinkstock

De afgelopen vijf jaar zat het Ondernemershuis aan de H.G. Gooszenstraat in Keizerslanden. Deze locatie voldoet volgens directeur Roel Westra niet meer.

Samenwerken

Aan de Zutphenseweg denkt Westra te profiteren van de samenwerking met de Gasfabriek (trefpunt voor innovatie, inspiratie en interactie) en het Business Innovatie Centrum. Doel is nog betere kansen te creëren voor startende ondernemers.

Werkplaats voor starters

In de Gasfabriek moet een ondernemerswerkplaats ontstaan waar startende en doorstartende ondernemers (zzp'ers) terechtkunnen met vragen over concept, verdienmodel, bedrijfsfinanciën, marketing en sales. Daarnaast komen hier spreekuren van professionals en is er gelegenheid voor informatie- en adviesgesprekken. Naast ondernemers bijstaan wil Het Ondernemershuis als netwerkorganisatie ook haar rol van aanjager van het economisch klimaat in Deventer blijven vervullen en versterken.

Op 17 maart belegt Het Ondernemershuis Deventer een openingsconferentie op de nieuwe locatie aan de Zutphenseweg.