Nieuws Actueel

Opening nieuwe viswinkel Nijverdal

Vishandel Bal Vismeesters uit Almelo opent op woensdag 13 april om 10.00 uur officieel haar deuren. Wethouder Jelle Beintema verricht de opening. De zaak aan de Maximastraat 12 is gevestigd in het winkel- en appartementencomplex Nieuw Dunant.

Van onze redactie 4 april 2016

Vis pixa

De van oorsprong Scheveningse vishandel opent haar tweede winkel in Nijverdal. "Uit onderzoek bleek dat er behoefte is aan een echte visspeciaalzaak. Daarom en vanwege alle nieuwe plannen voor het centrum, gaan we naar Nijverdal", aldus mede-eigenaar Dick Bal. "Mijn vader draait de winkel in Almelo, een van onze verkopers doet de wagen in Borne en Delden en ikzelf ga naar Nijverdal. Dit is voor mij als jonge ondernemer een geweldig mooie uitdaging!"

Nieuw concept "In Nijverdal ontbrak nog een echte visspeciaalzaak", vertelt Dick. "Eén die meer verkoopt dan het standaard assortiment. In onze modern ingerichte winkel kan de klant ook terecht voor warme maaltijden, pastasalades en vis van de plaat. Op verzoek kunnen we bestellingen van bedrijven ter plekke bezorgen."

Op vrijdag 15 april organiseert Bal Vismeesters samen met het Wijn & Whiskyhuis een proeverij.