Nieuws Actueel

Overzicht openingstijden Etos Pasen 2017

Welke Etos vestigingen zijn met Goede Vrijdag 14 april, Eerste Paasdag zondag 16 april en Tweede Paasdag maandag 17 april geopend? Hieronder vind je de openingstijden van alle Etos filialen op een rij.

De Ondernemer 12 april 2017

Overzicht openingstijden etos pasen 2017 1

Volgens de Winkeltijdenwet moeten winkels op Goede Vrijdag na 19.00 uur en op Tweede Paasdag gesloten zijn voor publiek. Gemeenten kunnen echter een ontheffing verlenen. Op Paaszaterdag zijn de winkels gewoon open en Eerste Paasdag geldt als reguliere zondag. Maar wanneer kun je voor de paasboodschappen bij Etos terecht? Hieronder de openingstijden met Pasen 2017 uiteengezet.

Overzicht openingstijden Etos Pasen 2017

Etos heeft ruim vijfhonderd winkels, verspreid over heel Nederland. Veel vestigingen zijn op Goede Vrijdag 14 april tot 19.00 uur geopend. Op paaszaterdag gelden reguliere openingstijden. Op Eerste Paasdag (zondag 16 april) sta je bij Etos voor gesloten deuren. De Etos-winkels zijn op Eerste Paasdag allemaal gesloten, meldt een woordvoerder van eigenaar Ahold. Op Tweede Paasdag (maandag 17 april) geldt de normale zondagsregeling, dus winkels die normaal ook op zondag open zijn, zijn dat dan ook. Kijk in de winkelzoeker voor de openingstijden van de Etos bij jou in de buurt.

Lees ook: Overzicht openingstijden supermarkten Pasen 2017

5000 medewerkers

Etos heeft zichzelf als doel gesteld persoonlijke verzorging bereikbaar te maken voor iedereen in Nederland. Het bedrijf dat onderdeel is van supermarktgigant Ahold, telt 5.000 medewerkers. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en eigen merk.

Beste Winkelketen

Etos won diverse prijzen. De drogist werd verkozen tot ‘Beste Winkelketen van 2015’ in de categorie ‘Drogist’. Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Ook is Etos 5 keer verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’.

Philips

Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV – nu Koninklijke Ahold Delhaize NV.

Lees ook: Overzicht openingstijden Gall & Gall Pasen 2017

overzicht openingstijden etos pasen 2017 2