Nieuws Actueel

Overzicht openingstijden supermarkten Bevrijdingsdag 2018

Zaterdag 5 mei 2018 is geen officiële feestdag, maar toch hanteren sommige supermarkten op Bevrijdingsdag aangepaste openingstijden. Welke supermarkten dat zijn? Je leest het in het overzicht openingstijden supermarkten Bevrijdingsdag 2018.

De Ondernemer | Foto's ANP 3 mei 2018

Overzicht openingstijden supermarkten Bevrijdingsdag 2018 6

Overzicht openingstijden Bevrijdingsdag 2018 Albert Heijn en AH to go

De winkels van Albert Heijn zijn op 5 mei gewoon open. Maar in sommige filialen gelden er aangepaste openingstijden. Kijk in dit overzicht voor de openingstijden per filiaal van AH en AH to go.

Overzicht openingstijden Bevrijdingsdag 2018 Jumbo

Supermarktketen Jumbo telt zo’n 580 winkels en is daarmee de tweede keten van het land. Op Bevrijdingsdag 2018 zijn ze allemaal open, maar zo'n 30 winkels hanteert aangepaste openingstijden. Kijk op Jumbo.nl voor een overzicht van de precieze openingstijden bij het filiaan bij jou in de buurt.

Overzicht openingstijden supermarkten Bevrijdingsdag Dirk van den Broek en DekaMarkt

Alle 120 vestigingen van Dirk van den Broek en de 81 vestigingen van DekaMarkt zijn op 5 mei geopend, meldt een woordvoerder van moederbedrijf Detailresult Groep. Wel sluiten de vestigingen om maximaal 21.00 uur de deuren. Voor de openingstijden van de Dirk- of DekaMarkt-vestiging bij jou om de hoek, kijk je in de winkelzoeker van Dirk of DekaMarkt.

Overzicht openingstijden supermarkten Bevrijdingsdag 2018 SPAR

De openingstijden op feestdagen zijn voor elke SPAR ondernemers vrij in te vullen. Een overzicht van de openingstijden van de SPAR tijdens Bevrijdingsdag vind je op de website.

Overzicht openingstijden supermarkten Bevrijdingsdag 2018 Coop, Aldi, Lidl, Emté en PLUS

Bij de meeste winkels van Coop, Aldi, Lidl, Emté en PLUS kun je gewoon terecht op Bevrijdingsdag op 5 mei. Wil je zeker weten of de supermarkt bij jou in de buurt aangepaste openingstijden heeft, kijk dan even op de websites van de supermarkten.