Nieuws Actueel

Prikbord overheid: over onnodige regelgeving in Veenendaal

Voor het uitvoeren van projecten met cluster- en netwerkactiviteiten kan subsidie worden aangevraagd door twee of meer (mkb-)organisaties, die voor eigen rekening en risico met elkaar samenwerken. Er is 5,9 miljoen euro beschikbaar voor projecten in Gelderland en Overijssel.

Van onze redactie 7 juni 2016

Schrijven 1

Aanvragen kan tussen 14 juni 2016 en 28 februari 2017.

Gemeente Arnhem

Op 11 april is in Arnhem begonnen met de bouw van de Arnhem International School. De provincie Gelderland wil meer internationale bedrijven naar de provincie halen. Deze bedrijven hebben behoefte aan hoogwaardig gekwalificeerd personeel. De internationale school kan in deze behoefte voorzien. De school wordt gefinancierd door de provincie, de gemeenten Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen en Barneveld en de Regio FoodValley.

Gemeente Veenendaal

De gemeente Veenendaal wil haar burgers niet onnodig belasten met regels en procedures. Daarom is een meldpunt in het leven geroepen waar melding kan worden gemaakt van onnodige regelgeving. Ook kunnen burgers hier ideeën doorgeven waarmee de dienstverlening kan worden verbeterd. Meer info vind je op deze website.