Nieuws Actueel

Probin Goor Ondernemer van het Jaar 2015 in Goor

Gereedschappen en ijzerwarenhandel Probin is tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief verkozen tot Ondernemer van het Jaar 2015. Probin was één van de drie genomineerden samen met Tonny Kranenberg Uitvaartzorg en Plukon Foodgroup.

Van onze redactie 13 januari 2016

Wiegerinck nauta Els de Witte

Constant van de Riet nam de eerste prijs in ontvangst van burgemeester Ellen Nauta. Alle kandidaten kregen bovendien een oorkonde uitgereikt van de burgemeester van Hof van Twente. Constant van de Riet was aangenaam verrast met de prijs en benadrukte dat we het in Goor samen moeten doen. Dit kwam ook naar voren in de eerste nieuwjaarstoespraak van Bart Wiegerinck als voorzitter van Goor Collectief: "We willen de samenwerking en betrokkenheid tussen bedrijven onderling maar ook met de inwoners en andere instellingen binnen Goor vergroten. We willen samen ambities neerzetten en deze waarmaken. We moeten niet praten maar doen."

Tijdens de drukbezochte receptie werd ook uitgebreid stilgestaan bij het vertrek van Roel Jochems als voorzitter van Goor Collectief. Jochems, die tien jaar voorzitter is geweest van de Goorse ondernemersvereniging, kreeg van Ellen Nauta het gouden speldje opgespeld dat hem erelid maakt van de vereniging. Dit erelidmaatschap is slechts één keer eerder uitgereikt aan oud-voorzitter Henk Meijerink. Onder de aanwezigen was ook commissaris van de Koning Ank Bijleveld.Foto: vlnr: Voorzitter Goor Collectief Bart Wiegerinck, Burgemeester Hof van Twente Ellen Nauta en de genomineerde ondernemers; Plukon Food Group, Tonny Kranenberg Uitvaartzorg & Probin Goor - Constant van de Riet (Els de Witte)