Nieuws Actueel

Prosecco in Vroomshoop wordt Brasserie De Aanleg

Ilona Korenromp is de nieuwe eigenaar van het restaurant Prosecco in Vroomshoop. De gelegenheid deed zich voor om de horecazaak van Hilde van Dijk over te nemen. Dat meldt De Twentsche Courant Tubantia.

Tubantia | Foto: Lenneke Lingmont 2 januari 2017

Prosecco Almelo

"Ik wilde eigenlijk altijd al een eigen zaak", zegt Korenromp, die met haar 26 jaar toch al de nodige ervaring heeft. "Ik wilde wel een kleine zaak, waar ik m'n specialisme kan uitbreiden." Korenkamp is de dochter van twee horecamensen. Haar ouders zijn de eigenaars van het restaurant Harwig in Den Ham.

Veranderingen

Er gaat het nodige veranderen bij het restaurant aan de Tonnendijk in Vroomshoop. Allereerst de naam: Brasserie de Aanleg wordt de nieuwe naam. En de 'showcooking' dat Prosecco volgens Korenromp deed verdwijnt ook. "Gewoon lekker eten tegen een normale prijs", zegt de jonge ondernemer. Ilona Korenromp zorgt straks zelf voor de bediening, in de keuken zwaait Jelle Snelleman de scepter.

Brasserie De Aanleg is nu gesloten. Ilona Korenromp verwacht dat de vernieuwde zaak eind maart/begin april weer opengaat.